April 17, 2024
Tirana, Albania
Politikë

15 vite në NATO, Mediu: Shqipëria u bë anëtare kur erdhi Presidenti Bush në Tiranë

15-vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në NATO bëri bashkë në Tiranë, politikanë, historianë, ish-ushtarakë të lartë të aleancës dhe zyrtarë të SHBA, të cilët sollën kujtimet e tyre si e kanë përjetuar këtë ngjarje historike për vendin tonë. Fatmir Mediu, ish-ministër i Mbrojtjes në kohën kur vendi ynë u bashkua me aleancën, tregoi se për

Read More