April 17, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

Kërkoi zëvendësim të masës së sigurisë, Gjykata e Posaçme rrëzon kërkesën e Alqi Bllakos

Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e Alqi Bllakos për zëvendësimin e masës së sigurisë arrest në burg me një masë më të butë lidhur me akuzën e ngritur ndaj tij për korrupsion pasiv për inceneratorin e Tiranës. Por ish-sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Mjedisit, që ndodhet në burg para caktimit të kësaj mase

Read More
Politikë

Berisha sërish kërkesë për ndryshimin e masës së sigurisë, gjykata shtyn seancën

Gjykata e Posaçme shqyrton sot një tjetër kërkesë të ish-kryeministrit, Sali Berisha, për ndryshim të masës së sigurisë. Përmes avokatëve të tij Berisha kërkon zëvendësimin e masave të para të të sigurimit të dhëna ndaj tij, “detyrimi për tu paraqitur në policinë gjyqësore” dhe “ndalim i daljes jashtë shtetit” në një masë më të butë.

Read More