April 18, 2024
Tirana, Albania
Kosova Lajmi i fundit

“Kur ushtria të kthehet në Kosovë”, grafite në veri, policia: Mbetemi vigjilentë për çdo akt kriminal

Grafite me përmbajtje nacionaliste serbe janë parë sërish në rrugët e Zveçanit, një nga katër komunat veriore me shumicë serbe.   “Kur ushtria të kthehet në Kosovë”, “Jemi këtu për t’ju ndihmuar” si dhe data “24.09” kur ndodhi akti terrorist i Banjskës ishin shkruar të martën.   “Nuk janë shqetësuese këto për ne më, kështu

Read More