April 12, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

Përfundon greva greke, hapen pikat e kalimit kufitar, qindra kamionë në radhë

Pikat kufitare me Greqinë, të cilat kanë qenë të mbyllura për disa ditë, i janë rikthyer normalitetit. Shërbimi ka nisur normalisht sot, pas një greve nga ana e Sindikatave Doganore, edhe në doganën e Kapshticës, Kakavijës, Tre Urave dhe Qafë Bota. Gjatë kohës që ishin të paralizuara u lejuan të kalojnë vetëm këmbësore dhe mjetet

Read More