April 17, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Mbledhja e grupit të PS, Çuçi: Nëse do jetë gati, të enjten miratojmë ligjin për Amnistinë!

Kryetari i Grupit Parlamentar, Bledi Çuçi, bëri një deklaratë për mediat pas përfundimit të mbledhjes së grupit të PS-së sot. Çuçi tha se nëse çdo gjë do të jetë gati, atëherë këtë të enjte Parlamenti do të miratojë ligjin për amnistinë. Çuçi tha se Partia Socialiste do ta çojë për rivotim amnistinë dhe se për

Read More