April 18, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet

Bie nga lartësia në Majën e Jezercës, vdes alpinistja kroate

Aventura për një 43-vjeçare kroate në malin e Jezerces ka përfunduar tragjikisht. Ajo ka rënë nga një terren i thepisur malor dhe me borë, e për pasojë ka gjetur vdekjen. Viktima është identifikuar si Z. L., 43 vjeçe, e cila kishte ardhur së bashku me një grup aplinistësh. Aplinistja ka rrëshqitur nga një lartësi dhe

Read More