April 24, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Kërkohet Rama dëshmitar, nis punën komisioni hetimor për ndërhyrjet në sistemin TIMS

Komisioni hetimor për ndërhyrjet në sistemin TIMS ngriti siparin. Kryetari i komisionit, demokrati Ervin Salianji prezantoi dhe planin e hetimit 6-mujor, ndërsa nënkryetari Toni Gogu, i Partisë Socialiste, nënvizoi mungesën e provave në pretendimet e opozitës.   “Komisioni ka të drejtë të hetojë dhe të bëjë transparence të plotë”, u shpreh kreu i komisionit hetimor

Read More