April 18, 2024
Tirana, Albania
Politikë

“Mos e sulmoni Policinë e Shtetit politikisht”, Balla: Në korrik rritja më e madhe e rrogave për efektivët

Ministri i Brendshëm, Taulant  Balla kërkoi nga deputetët e Kuvendit që të mos e sulmojnë politikisht Policinë e Shtetit dhe ta lenë atë të bëjë detyrën, duke sjellë në vëmendje rezultatët e disa prej operacioneve mbarëkombëtare që kanë nisur prej muajsh. Balla deklaroi se aktualisht policia është në proces vetëpastrimit, teksa shtoi se është i

Read More