April 12, 2024
Tirana, Albania
Sociale

Nis trajnimi i mësuesve, 16 mijë arsimtarë do t’i nënshtrohen procesit të detyruar

Katër mijë mësues të arsimit fillor, të gjuhës shqipe, të shkencave ekzakte dhe kompjuterike kanë nisur trajnimin nga universitetet publike. 130 pedagogë të fakulteteve mësuesisë janë përfshirë në trajnimin e detyruar të arsimtarëve. Specialistë të ministrisë së arsimit thonë se ky proces nis intensivisht fundjavën e parë të muajit prill dhe fillimisht me mësuesit më

Read More