April 18, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Kumbaro zbulon marrëveshjen me BB: 77 milionë dollarë për menaxhimin e sistemit ujërave të zeza që derdhen në Vjosë

Ministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Mirela Kumbaro është shprehur se vizioni i qeverisë është mbrotja e pasurive natyrore. Ajo zbuloi në interpelancën me deputeten e PD-së Ina Zhupa se 77 milionë dollarë është marrëveshja me BB për të gjithë sistemin e ujërave të zeza që derdhen në Vjosë. “Më lejoni të  filloj me disa shembuj

Read More
Politikë

Zhupa interpelancë me Kumbaron: Shqetësimi juaj është të ndërtoni resorte e hotele me 5 yje në zona të mbrojtura

Deputetja demokrate Ina Zhupa në interpelancën me ministren e Turizmit Mirela Kumbaro është shprehur se këtë të fundit  do të quajë ministre të ndërtimit sepse shqetësimi i saj i vetëm është ndërtimi në zonat e mbrojtura. Zhupa kërkon përgjigje nga ministrja për një sërë pyetjesh, përfshirë dhe arsyen pse mendon se se Shqipëria nuk paska

Read More