April 12, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Nga Billie Eilish te Katy Perry, 250 artistë kundër inteligjencës artificiale

Është intensifikuar lëvizja e revoltës kundër inteligjencës artificiale. Pas Hollivudit, është radha e industrisë muzikore të shprehë kolektivisht pakënaqësinë e saj.   Më shumë se 250 artistë nënshkruan këtë të martë një letër të hapur drejtuar kompanive të teknologjisë, zhvilluesve dhe platformave të transmetimit kundër inteligjencës artificiale gjeneruese që përdor punën e tyre pa leje

Read More