April 12, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Si ti riktheheni jetës personale pas një divorci?

Një divorc ose në përgjithësi një ndarje pas një lidhjeje afatgjatë janë situata që mund ta kthejnë përmbys jetën tonë të përditshme. Psikologia Sara Davison thotë se rruga drejt rikuperimit është e gjatë dhe e vështirë, por mund të jetë edhe arsyeja për të ripërcaktuar gjithçka që besojmë për marrëdhëniet njerëzore. Ndoshta pas një ndarjeje

Read More
Lifestyle

Zbulohet krijesa që nuk ka nevojë për oksigjen për të jetuar

Teksa lexon këtë artikull ti mund të kesh kryer me dhjetëra frymëmarrje. Disa kafshë të tjera nuk kanë nevojë që të marrin frymë kaq shpesh, dhe po ashtu, nuk kanë nevojë për të njejtën sasi oksigjeni. Breshka e detit Caretta caretta për shembull, mund të marrë një herë frymë dhe që të qëndrojë në ujë

Read More