April 18, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Euro bie në 102.6 lekë! Monedha europiane nuk ndalon rënien edhe në prill

Afrimi i sezonit veror po shton edhe më tej dhe presionet ndaj kursin e këmbimit. Monedha europiane edhe në fillim të muajit prill vijoi rënien duke arritur në 102.66 lekë ose 0.27 pikë më pak se fundi i marsit. Referuar të dhënave të Bankës së Shqipërisë, në shitje euro këmbehet për 103.05 lekë dhe 102.22

Read More