April 18, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet

Të burgosurit kërkojnë amnistinë, letër tjetër drejtuar Kuvendit

Amnistia është kthyer në një prej temave më të diskutuara të ditëve të fundit në arenën politike, por edhe ata që janë të prekur drejtpërdrejt prej saj, të dënuar, kërkojnë që ajo të miratohet sa më shpejt dhe të mos mbesë sirtarëve të Kuvendit. Përmes një letre dërguar institucionit ligjvënës, të dënuarit në burgun e

Read More