April 18, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

Me Bethoven në opera, klasiku i muzikës ngjit në skenë edhe drejtuesit e teatrit

Nuk është hera e parë që muzika e Bethovenit vjen në Tiranë, por koncerti në skenën teatrale të Operas dhe Baletit sjell klasikun e muzikës me veprat më të njohura në botë. Risia është se edhe drejtuesit e këtij institucioni ngjiten në skenë si interpretë. “Bethoven Celebration” vjen si një koncert vetëm në 2 prill

Read More