April 17, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet

Do mbyllen portalet e rublave, juristi: Kemi shplarje truri nga mediat!

Shqipëria do të luftojë dezinformimin, duke bërë edhe ndryshime ligjore përmes të cilave do të mbyllur mediat tradicionale si: televizionet dhe radiot, apo edhe portalet dhe llogaritë në rrjetet sociale të kompanive apo individëve të cilët manipulojnë publikun. Komisioni i Posaçëm duhet të propozojë ndryshime ligjore për të forcuar rregullat e funksionimit të mediave, duke lejuar

Read More
Bota Kosova Lajmi i fundit

Media gjermane: Vuçiç ka kërcënuar hapur se do të sulmojë Kosovën

Media gjermane, ‘DerWesten’ ka shkruar për mundësinë e një lufte në Ballkan, duke theksuar në titullin e një artikulli se “Putin po vë bast” për këtë. Sipas ekspertëve në Fondacionin për Mbrojtjen e Demokracive, presidenti rus po vë bast për një luftë të re në Europë në mënyrë që ta dobësojë mbështetjen perëndimore në luftën

Read More