April 18, 2024
Tirana, Albania
Bota

NATO, 100 miliardë dollarë për Ukrainën, Zelensky: Të marrim asetet ruse, na detyrohen!

NATO po përgatit krijimin e një fondi prej 100 miliardë dollarësh për Ukrainën. Lajmi është konfirmuar nga Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, citojnë mediat italiane. Projekti për fondin, i cili duhet të miratohet nga 32 aleatët, do të ishte një nga “shenjat e prekshme” të mbështetjes për Kievin dhe mund të luante pjesën

Read More