April 17, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

Lekë falas nga qeveria, nisma që ka për qëllim reduktimin e parasë “cash” do të zbatohet nga Maji

Për të nxitur sa më shumë përdorimin e rrugëve elektronike për pagesa, qeveria do t’u japë nga 10 mijë lekë në muaj 300 qytetarëve në Tiranë, Dibër e Përmet. Nisma që ka për qëllim të dekurajojë pagesat” cash” do të nisë të zbatohet nga muaji maj dhe do të zgjasë deri në fund të gushtit.

Read More