April 17, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

“Shqiponja dhe oktapodi”, një libër për historinë e policit italian me mision në Shqipëri

“Shqiponja dhe Oktapodi”,  vepra e  autorit Italian Gianni Palagonias bëri bashkë dashamirës të librit në Qendrën  për hapje dhe dialog. Gjatë promovimit të  librit u theksua  edhe një herë lidhja e vazhdueshme  mes Shqipërisë dhe italisë në fushën e luftës kundër trafikut të narkotikës, por edhe gjetjes së dashurisë mes dy brigjeve të Adriatikut. “Shqiponja

Read More