April 24, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Nuk do të lejohen të shohin eklipsin, të dënuarit padi ndaj shtetit

Të burgosurit e Nju Jorkut kanë paditur Departamentin e Burgjeve në këtë shtetas pas vendimit të tij për të vendosur izolim total në burgje gjatë eklipsit total diellor të hënën, më 8 prill. Padia e paraqitur të premten në gjykatën federale të shtetit argumenton se kjo dispozitë shkel të drejtat kushtetuese të të burgosurve për të

Read More
Aktualitet Lajmi i fundit

Olsi Rama padit Gazment Bardhin: Ose unë të shkoj në burg ose ai të ndiqet penalisht!

Olsi Rama, vëllai i kryeministrit Edi Rama ka kallëzuar sot penalisht deputetin e Berishës Gazmend Bardhi, lidhur me akuzat për përfshirje të tij në njohje dhe favorizim të një grupi kriminal. Në kallzimin e tij Olsi Rama thotë se shpifja është bërë për një fabrikim pervers me qëllim manipulimin e opinionin publik, për motive të

Read More