April 24, 2024
Tirana, Albania
Politikë

“Koha për shkundje”, Meta: Korrupsioni i Veliajt ka bërë më shumë dëme se tërmeti i 2019

Kreu i Partisë së Lirisë, lir Meta, ka zhvilluar një takim me banorë të zonës së Kombinatit, ndërsa shprehet se dëmet e korrupsionit të Bashkisë së Tiranës janë më të mëdha se tërmeti i pesë viteve më parë, që la në qiell të hapur mijëra familje, por që sot ende nuk i kanë marrë banesat

Read More
Lajmi i fundit Politikë

5 prioritetet e PL, Meta tregon dhe objektivin madhor: Shqipëria 4 milionë banorë

Ilir Meta ka prezantuar këtë të hënë 5 prioritetet kryesore të Partisë së Lirisë, ku në fokus është bërja e politikave kundër shpopullimit. Ai shtoi se objektivi kryesor është që Shqipëria në 20 vitet e ardhshme të ketë 4 milionë banorë që jetojnë në vend. “Pesë prioritetet tona dhe masat konkrete do të jenë: Ndalimi

Read More