April 17, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

“Më shumë për qira e fatura spitalesh”, qytetarët morën më tepër overdrafte këtë fillim vit

Overdraftet një kredi afatshkurtër që u mundësohet individëve, por dhe bizneseve u trefishua këtë fillimvit krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se vlera e tërhequr është 15.3 miliard lekë në muajin janar dhe shkurt. Forma e dytë më e përhapur e huamarrjes e cila

Read More
Lajmi i fundit Politikë

Berisha thirrje qytetarëve: Të ngrihemi në protestë se pushtues më të egër nuk kemi pasur ndonjëherë në troje

Nga ballkoni i shtëpisë së tij, ku ndodhet në masën “arrest në shtëpi”, ish-kryeministri Sali Berisha u ka bërë thirrje qytetarëve që të ngrihen në protestë. Në fjalën e tij të përditshme, Berisha tha se tani është momenti për të përmbysur këtë regjim, pasi në të kundërtën Shqipëria nuk do të ketë një të ardhme.

Read More