April 17, 2024
Tirana, Albania
Kosova Lajmi i fundit

“Të gjejmë zgjidhje të enjten”, Lajçak me mendjen te dinari serb edhe për Pashkë

Ndërmjetësuesi i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, mendjen e ka te dinari serb edhe për Pashkë. Duke uruar këtë festë të shënuar për katolikët, ai flet për takimin e fundit mes kryenegociatorëve Besnik Bislimi dhe Petar Petkoviç, në Bruksel, duke theksuar se palët diskutuan për gjetjen e një zgjidhjeje në të mirë të

Read More