April 18, 2024
Tirana, Albania
Kosova Lajmi i fundit

Shtet me kufij të plotë dhe pa fusnotë, Kosova bëhet pjesë e Hartës Gjeologjike Europiane

Kosova është bërë pjesë e Hartës Gjeologjike Europiane, njësoj si vendet e tjera. Këtë e njofton ministrja e ekonomisë, Artane Rizvanolli. “Pas një angazhimi intensiv nga Shërbimi Gjeologjik i Kosovës, Kosova tashmë është paraqitur në hartë me kufij të plotë e pa fusnotë, si dhe trajtohet njëjtë si të 37 vendet Europiane pjesë të Shërbimit

Read More
Lifestyle

Nuk do të lejohen të shohin eklipsin, të dënuarit padi ndaj shtetit

Të burgosurit e Nju Jorkut kanë paditur Departamentin e Burgjeve në këtë shtetas pas vendimit të tij për të vendosur izolim total në burgje gjatë eklipsit total diellor të hënën, më 8 prill. Padia e paraqitur të premten në gjykatën federale të shtetit argumenton se kjo dispozitë shkel të drejtat kushtetuese të të burgosurve për të

Read More