April 17, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Aktiviteti fizik dhe pagjumësia, studimi i ri: Fizikisht aktivë për të pasur gjumë të qetë

Të lodhur nga një natë e shqetësuar e kaluar zgjuar? Një nga gjërat më të dobishme për të bërë mund të jetë të bëni disa ushtrime, sipas një studimi të ri. “Njerëzit fizikisht aktivë kanë një rrezik më të ulët të simptomave të pagjumësisë dhe kohëzgjatjes ekstreme të gjumit, të gjatë dhe të shkurtër”, tha

Read More