April 12, 2024
Tirana, Albania
Bota Lajmi i fundit

Finlanda dhe Ukraina nënshkruajnë marrëveshje sigurie, çfarë përmban ajo?

Finlanda dhe Ukraina kanë nënshkruar një marrëveshje 10-vjeçare për bashkëpunimin e sigurisë dhe mbështetjen afatgjatë. Presidenti i Finlandës Alexander Stubb ndodhet aktualisht në Ukrainë, ku ka takuar Volodymyr Zelensky. Marrëveshja mbulon një sërë temash duke përfshirë mbështetjen politike, mbështetjen për mbrojtjen dhe sigurinë e Ukrainës dhe mbështetjen për reformat dhe rindërtimin e Ukrainës. “Marrëveshja 10-vjeçare

Read More