April 18, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

“Qëndrimet gjeopolitike të Shqipërisë sollën sulme kibernetike ndaj bankave”

Qëndrimet gjeopolitike të Shqipërisë në arenën globale prodhuan sulme kibernetike ndaj bankave në vend. Në këtë përfundim del Banka e Shqipërisë në raportin e vitit 2023, duke i cilësuar përpjekjet për ndërhyrje në rrjetet kompjuterike të sistemeve bankare si “të vazhdueshme dhe të përshkallëzuara.”   “Gjatë vitit 2023 mund të veçojmë sulmet e mohimit të

Read More