April 18, 2024
Tirana, Albania
Politikë

“U aprovua një amnisti e turpshme”, Basha: Pseudorevolucioni i 5 muajve u zerua në pazar

Të turpshme e ka quajtur kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha miratimin e aministisë në parlament ditën e enjte. Nga Kuvendi Zgjedhor i degës nr.15 në Tiranë, Basha i konsideroi kundërshtimet e 5 muajve të demokratëve një pseudo-revolucion të shndërruar në Pazar. “Se po bënim revolucion pra. Ku një natë të bukur revolucioni mbaroi. Si

Read More
Aktualitet Lajmi i fundit

Nis zbatimi i Amnistisë, liri dhe ulje dënimi për 100 të burgosur në burgun e Drenovës

100 të burgosur në burgun e Drenovës pas miratimit të amnistisë përfitojnë lirinë e tyre si dhe ulje dënimi. 50 të burgosur për vepra të ndryshme penale falë kësaj amnistie do të lënë qelitë e burgut të Drenovës, ndërkohë që 50 të tjerë do të kenë ulje dënimi për kohën e mbetur. 100 të burgosur

Read More
Aktualitet

Të burgosurit kërkojnë amnistinë, letër tjetër drejtuar Kuvendit

Amnistia është kthyer në një prej temave më të diskutuara të ditëve të fundit në arenën politike, por edhe ata që janë të prekur drejtpërdrejt prej saj, të dënuar, kërkojnë që ajo të miratohet sa më shpejt dhe të mos mbesë sirtarëve të Kuvendit. Përmes një letre dërguar institucionit ligjvënës, të dënuarit në burgun e

Read More