April 17, 2024
Tirana, Albania
Sociale

Një mentalitet e taksa të ulëta, italiani që la Italinë për të jetuar në Shqipëri

Fakti që shumë shtetas italianë kanë ardhur dhe kanë zgjedhur Shqipërinë për të jetuar së bashku me familjet e tyre, nuk është më një gjë e re. Një prej tyre, kamera e A2 CNN e ka takuar në qytetin e Kukësit, teksa shijonte bukuritë e Veriut të vendit. Angelo Pina, prej 3 vitesh ka ardhur

Read More