April 17, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

Kryeqyteti përmes imazheve. Tirana, ç’ishte, ç’është e çdo të bëhet?

Deri më datën 7 prill Tirana ju pret në galerinë e kryeqytetit për të rrëfyer një histori ndryshimesh, rritjeje, arkitekture, zhvillimi, shkatërrimi dhe ndërtimi. Përmes fotografive të Roland Tashos, imazhe të ekspozuara në galerinë e Tiranës, fotoreporter dëshmon ndryshimet e një kryeqyteti. Por, nëse Roland Tasho ofron me këmbë në tokë dy dimensione të Tiranës,

Read More