April 12, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

SPAK: Vajzat, rol të rëndësishëm në grupet kriminale shqiptare

SPAK veçon rolin në rritje të vajzave në grupet e krimit të organizuar në Shqipëri. Në raportin vjetor të vitit 2023, SPAK thekson evidentimin e vajzave si persona të besueshëm në grupet kriminale.   “Shihet një tendencë në rritjen e angazhimit të femrave në funksionet të rëndësishme për grupet kriminale. Disa nga rolet më tipike

Read More
Kronikë Lajmi i fundit

Vrasja e Aurelio Dervishit, vajza që u bë “mollë sherri” nuk mori pjesë në varrim, u “zhduk” edhe nga rrjetet sociale!

Vajza 17-vjeçare, e cila dyshohet se u bë “mollë sherri” për vrasjen e Aurelio Dervishit, nuk ka marrë pjesë në varrim e 18-vjeçarit. Dy shokët e viktimës për emisionin “Me zemër të hapur” të moderatores Evis Ahmeti u shprehën se as adoleshentja dhe as 16-vjeçarja që ndodhin në makinë me ta në mbrëmjen e krimit,

Read More