April 18, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Miratohet me votat e mazhorancës Komisioni i Posaçëm për Dezinformimin, Çuçi: Me afat 1-vjeçar!

Kreu i Grupit Parlamentar të PS, Bledi Çuçi, ka folur në mbledhje  e Konferencës së Kryetarëve për ngritjen e Komisionit të Posaçëm Parlamentar me fokus koordinimin dhe mbikëqyrjen e të gjitha përpjekjeve institucionale për të luftuar dezinformimin dhe format e tjera të ndërhyrjes së huaj në proceset demokratike në Shqipëri. Çuçi iu përgjigj shqetësimeve të

Read More