April 18, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Bien sërish WhatsApp, Instagram dhe Facebook

Aplikacionet më të përdorura të komunikimit WhatsApp, Facebook dhe Instagram u ndërprenë përsëri për disa orë si pasojë e një problemi që sipas raportimeve erdhi nga kompania mëmë Meta. Mijëra përdorues të aplikacioneve raportuan probleme me aksesin, teksa shumë prej tyre u drejtuan në media të tjera sociale për të transmetuar ankesat. Ndërkohë, kompania reagoi

Read More