May 13, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot, më 29 prill 2024, dollari amerikan blihet me 93.8 lekë dhe shitet me 94.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.3 lekë dhe shitet me 118.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.5 lekë, ndërsa në shitje me 69.8 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: