May 27, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

Linte takim me ta dhe iu prezantohej si polic, arrestohet personi që zhvaste “eskortat” në Tiranë

Agjencia e Mbikëqyrjes Policore në Tiranë ka arrestuar një person që prezantohej si efektiv policie. I arrestuari zhvaste shuma parash nga punonjëset e seksit në Tiranë me qëllim për të mos i “arrestuar”.

Sipas raportimeve, a linte takime me vajzat që shërbejnë si eskorta nëpërmjet rrjeteve sociale dhe i takonte, më pas i gënjente se ishte polic dhe në këmbim të parave mund t’i linte të lira.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga ana e policisë, ndërkohë që priten të zbardhen detaje të tjera në vazhdim.