May 13, 2024
Tirana, Albania
Kronikë Lajmi i fundit

Me shpejtësi marramendëse, plagosen rëndë dy shqiptarë në Itali

Dy shqiptarë kanë mbetur të plagosur rëndë ditën e sotme në Itali si pasojë e një aksidenti. Mësohet se 22-vjeçari i cili ishte shofer po ecte me një shpejtësi marramendëse dhe është përplasur me një bordurë dhe ka përfunduar në kopshtin e një vile përgjatë rrugës. Së bashku me të ndodhej edhe një 21-vjeçar që ishte pasagjer.

Oficerët e policisë rrugore nga departamenti Piove di Sacco dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor nga Suem ndërhynë menjëherë. Gjithashtu makina u sekuestrua për të marrë një pasqyrë përfundimtare të situatës. Sipas praktikës, protagonistët e aksidentit, i cili për shkak të fatalitetit të pastër nuk ka shkaktuar dëmtime të mëtejshme.