May 13, 2024
Tirana, Albania
Bota Lajmi i fundit

Kërcënim me bombë, evakuohet aeroporti

Një burrë u arrestua sot në Danimarkë pasi një kërcënim me bombë u regjistrua në aeroportin Billund, i dyti më i madh në vend.

 

Aeroporti, i vendosur në Danimarkën qendrore-perëndimore, u evakuua dhe mbetet i mbyllur pas kërcënimit.

 

“Evakuimi vazhdoi me qetësi dhe siç pritej, me udhëtarët duke ndjekur udhëzimet tona”, tha inspektori i policisë Michael Weiss në një deklaratë.

 

Policia sqaroi se hetimet për incidentin janë duke vazhduar, duke shtuar se është e paqartë se kur do të rihapet aeroporti.