May 23, 2024
Tirana, Albania
Kronikë Lajmi i fundit

Armëmbajtje pa leje dhe shpërndarje droge, policia finalizon dy operacione në Sarandë, 2 në pranga

Policia e Sarandës ka arrestuar dy persona në kuadër të operacioneve “Strike 11” dhe “Strike 12 për goditjen e armëmbajtjes pa leje dhe shpërndarjes së lëndëve narkotike. Gjatë operacionit “Strike 11”, në Sarandë, u arrestua në flagrancë një 35 vjeçar, me precedent kriminal në fushën e narkotikëve.