May 13, 2024
Tirana, Albania
Kronikë Lajmi i fundit

FNSH dhe Shqiponjat aksion në Fushë Krujë, blindohen rrugët në qytet

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe forcat Shqiponja po bëjnë një aksion në Fushë Krujë.

Mësohet se FNSH-ja ka blinduar rrugët e qytetit, ndërkohë që po bëjnë aksion për njerëz të shpallur në kërkim ose që mbajnë armë dhe sende të paligjshme me vete.

 

Po ashtu mësohet se objekt i kërkimit nga ana e policisë, janë automjetet luksoze si dhe ato me xhama të errëta.