May 13, 2024
Tirana, Albania
Lajmi i fundit Sport

Situatë e tensionuar pas derbit, shikoni se çfarë i bëjnë tifozët arbitrit pas ndeshjes

Arbitri i derbit Partizani-Tirana, Eldorian Hamitaj, së bashku me ndihmësit e tij, është goditur me gota birre pas përfundimit të ndeshjes së fituar nga të kuqtë me rezultatin 2-1.

Maguette bën heroin, Partizani fiton në fund derbin ndaj Tiranës

Ndeshja përfundoi me 14 kartonë të verdhë (7 për secilin ekip) dhe 2 kartonë të kuq (1 për secilin ekip), gjë që duket se nuk i ka pëlqyer tifozëve, të cilët pakënaqësinë e tyre e shprehën në këtë mënyrë ndaj arbitrit kryesor.