April 17, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

Mbyllen 48 orë doganat greke, lejohen vetëm këmbësorët dhe emergjencat shëndetësore

Të gjitha pikat kufitare tokësore me Greqinë, do të jenë të mbyllura në datat 2 dhe 3 prill, për shkak të një greve 48-orëshe të paralajmëruar. Për këtë arsye autoritet greke kanë njoftuar homologët shqiptarë në pikat e kalimit kufitar të Kakavijës, Kapshticës, qaf botë dhe tre urat, që të lajmërojnë pasagjerët që kishin planifikuar

Read More