June 20, 2024
Lifestyle

“Tani do të ishte 4 vjeç”, rrëfimi i trishtë i Çiljetës për humbjen e fëmijës

Çiljeta ka rrëfyer një moment të vështirë që lidhet me humbjen e një fëmijë pak vite më parë. Ajo tregoi gjatë një bisede me Glorian se shtatëzania e saj përfundoi spontanisht, kur ishe 7-javëshe.

Siç tregon ajo, nëse shtatëzania nuk do të kishte përfunduar, tanimë fëmija do të ishte 4 vjeç.

“Isha shtatzënë para 4 vjetëve, kur fillova të bashkëjetoja me Albanin. E humba fëmijën në javën e shtatë. Do të ishte 4 vjeç tani. U mërzita shumë kur ndodhi”,- tha ajo.

Megjithatë, ajo tregoi se do të tentojë sërish që të sjellë në jetë një fëmijë, si fryt i dashurisë së saj me Albanin. Ajo tha se kanë 8 vite së bashku dhe është momenti i duhur për të pasur një fëmijë.