May 27, 2024
Aktualitet Lajmi i fundit

Nuk duhet humbur, momenti kur Veliaj inskenon ‘heroizmin’ në Gjermani

Kryebashkiaku Erion Veliaj është bërë dhe njëherë protagonist ditën e sotme edhe pse ndodhet në Gjermani. Me anë të një video të inskenuar nga të besuarit etij që ka marrë me vete, Veliaj i ka ‘dhënë’ ndihmën e parë një gruaje që është rrëzuar në aeroportin e Hanoverit.

Bashkë me Veliaj, ishte dhe Admir Abrija, i cili nuk arriti që të bëj një aktrim aq të mirë sa Veliaj dhe për një moment pa nga telefoni me të cilin po filmohej e gjithë skena. Kjo nuk është hera e parë Veliaj shpërndan nga zyra e tij pamje të tilla, për të tërhequr vëmendjen nga një skandal që ndodhnë vend dhe në këtë rast është dosja 5D Konstruksion.