May 13, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Çfarë po ndodh me euron? Gjatë javës u luhat në nivelin e 101 lekëve

Poshtë 101 lekëve. Kjo ishte vlera e monedhës europiane kundrejt lekut këtë javë. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se euro në fund të javës po këmbehet për 100.86 lekë, 0.05 lekë më shumë se në 24 orët e fundit.

 

Në shitje euro po tregtohet për 101.27 lekë ndërsa në blerje 100.46 lekë.

 

Në të njëjtën trajektore me luhatje të vazhdueshme ndodhen dhe valutat e tjera. Paundi britanik dhe dollari amerikan e mbyllën javën në rënie, ndërsa franga zvicerane rritje.