May 13, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Mesazhi nga burgu, zbulohen prapaskenat e kandidimit të Belerit nga “Demokracia e Re”

Mediat greke zbulojnë prapaskenat e kandidimit të Fredi Belerit nga Demokracia e Re për zgjedhjet parlamentare europiane. Kathimerini thekson se e diela ishte vendimtare, pasi në kryeministri, Kyriakos Mitsotakis, takoi ministra, përfaqësues të qeverisë dhe bashkëpunëtorët e ngushtë.