June 5, 2024
Politikë

“U vura emrin që kanë plehrave të shitura në Itali si zbulime investigative”, Rama reagon sërish ndaj RAI3

Kryeministri Edi Rama, me një tjetër postim në platformën “X”, iu kthye sërish çështjes me televizionin italian RAI3, duke thënë se pasi të mbarojë punë duke thënë të gjithë të vërtetën në italisht, “do t’u vijë radha edhe këtyre këtej, se kjo histori nuk është fare aq e thjeshtë sa duket dhe shqiptarët padiskutim meritojnë ta dinë të gjithën, sapo të tëra petët e këtij lakrori me plehra të jenë hapur deri në fund”.