May 27, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

SPAK firmosi, arrestohen 2 bashkëpunëtorë të afërt të Artan Lames në Kadastrën Shtetërore

Prokuroria e Posaçme ka urdhëuar mbrëmjen e sotme arrestimin e dy zyrtarëve pranë Zyrës së Kadastrës Shtetërore.

Të dy të arrestuarit akuzohen për ushtrim të ndikimit të paligjshëm. Ndërkohë që një burim raporton se të dy zyrtarët kanë qenë bashkëpunëtorë të afërt me Artan Lamem në kohën kur ai ishte në krye të Kadastrës

Nga ana tjetër prokuror i rastit që dhe ka firmosur urdhër-arrestet është Ened Nakuçi.